Uitwisselingsconcert met Eindhovens Muziekcollectief

De muzikanten van Harmonie St Caecilia zijn al maanden hard bezig met de repetities voor het concours dat op 25 november in De Schalm in Veldhoven plaatsvindt. Als uitzwaaiconcert voor dit concours verzorgt de harmonie op zaterdag 18 november samen met het harmonieorkest van het Eindhovens Muziekcollectief een uitwisselingsconcert. 

St. Caecilia zal onder leiding van dirigent Adri Tempelaars natuurlijk de stukken uitvoeren die ook op het concours worden gespeeld. Daarnaast staan ook vrolijke Mexicaanse melodieën en vlotte marsmuziek op het programma.

Harmonie EM staat onder leiding van dirigent Angelo Mariman.

EM speelt een heel gevarieerd programma. Zoals de ouverture Black Symphony. Verder muziek van Simon & Garfunkel tot Aretha Franklin en van Tina Turner tot pittige Spaanse klanken. Kortom, licht klassiek, modern, bekende melodieën en minder bekende stukken zullen elkaar afwisselen in een fijn concert. Na afloop van het concert kan er natuurlijk nog gezellig nagepraat worden in de foyer.

Plaats van handeling: ’t Tejaterke. Aanvang: 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:40 uur. Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar via de website van ’t Tejaterke.

Delen: