Voorspeelavond 15 juni

Op 15 juni 2024 om 19 uur zal het halfjaarlijkse voorspeelmoment plaatsvinden in 't Tejaterke in Best. 

Hier krijgen leerlingen en leden van het Beginners Orkest, de Slagwerkgroep en het Klein Orkest de kans om hun vorderingen te laten horen. En om wellicht door te stromen naar een volgend orkest. De dirigenten van het Klein Orkest en Groot Orkest zullen klaarzetten voor een muzikale beoordeling welke je in een rapport mee krijgt. En de deelnemer die in een categorie de meeste indruk maakt krijgt bovendien een mooi aanmoedigingsprijs.

Naast plezier hebben in muziek maken is een bonus van de voorspeelavond ook dat je meteen kunt oefenen met spelen voor publiek. En vrienden, familie en fans zijn dus ook van harte welkom om te komen luisteren in 't Tejaterke Max de Bossustraat 1, Best. 

Voorjaarsconcert 2024

Harmonie st. Caecilia Best geeft onder leiding van Adri Tempelaars een mooi voorjaarsconcert in samenwerking met WMC, het Koninklijk Woensels Muziekcorps onder leiding van Frederik de Vrees.

Het WMC is opgericht op oudjaarsavond 1908. De vereniging heeft haar wortels in de wijk Woensel in Eindhoven, maar verzorgt ook optredens daarbuiten. Inmiddels bestaat de vereniging uit verschillende orkesten, het nieuw opgezette leerlingenorkest, een opleidings- harmonie- en dagorkest, een slagwerkgroep en een straatcorps. De orkesten verzorgen afzonderlijk concerten, maar treden ook regelmatig gezamenlijk op, zoals tijdens het jaarlijkse klapstoelenconcert en najaarsconcert.

De avond zal bestaan uit een afwisselend programma. Zo neemt het WMC u mee naar het Wilde Westen en kunt u heerlijk meezingen met bekende disco-klassiekers, maar er kan ook worden genoten van een Spaanse Pasodoble. Caecilia zal een onder andere een prachtig concertwerk van Eric Swiggers, Decennium, spelen en alvast een voorproefje laten horen van een groot concert met als thema: “Kunst”, dit najaar. 

Al met al een avond om naar uit te kijken, we zien u graag op 20 april! 

 

Nieuwjaarsconcert zondag 14 januari 2024

Wij begroeten u graag op zondag 14 januari 2017 in de grote zaal van ‘t Tejaterke, aan de Max de Bossustraat in Best voor ons Nieuwjaarsconcert. Traditiegetrouw presenteert de harmonie dan al haar orkesten in één programma. Voor de pauze zijn er optredens van het Beginnersorkest (BO), de blazersklas voor volwassenen en het Klein Orkest. Beide opleidingsorkesten staan onder leiding van Marcel Verbruggen.
Na de pauze volgt het concert van het Groot Orkest, onder leiding van Adri Tempelaars. De aanvang van het concert is 11.00 uur. Einde rond 13.00 uur. De toegang is gratis

 

Subcategorieën

Delen: