"Als ik later groot ben..."

“Als ik later groot ben…”: Dat is de titel van het concert dat het Klein Orkest van Harmonie St. Caecilia uit gaat voeren.

 “Als ik later groot ben, dan word ik……?” Wie heeft dat zelf niet ooit gedacht? Sommigen worden datgene waarover ze dromen, anderen slaan uiteindelijk een hele andere weg in. Of maken op latere leeftijd een carrièreswitch en maken hun dromen alsnóg waar.

In de muziek die het Klein Orkest voor u gaat spelen, herkent u allerlei beroepen, van brandweerman tot spionage-achtige helden, van boefjes tot ontdekkingsreizigers.

Misschien wordt u ook geïnspireerd door deze muziek en brengt het u nog op mooie gedachten voor als ook ú later groot bent.

Het Klein Orkest is dit jaar weer uitgebreid met jonge en oude aanwas! Ze hebben hele jonge muzikanten mogen verwelkomen, maar de groep is ook aangevuld met enkele voormalige leden van de blazersklas van St. Caecilia. En men mocht enkele leden welkom heten die het muziekmaken opnieuw hebben opgepakt. Daar plukt het Klein Orkest nu de vruchten van.

Dirigent Marcel Verbruggen is er weer in geslaagd om een mooi programma samen te stellen, dat dit bruisende orkest heel graag aan u laat horen. De muzikanten zijn zelfs een heel weekend op ‘oefenkamp’ geweest om alle stukken goed te repeteren!

U bent dan ook van harte welkom op dit themaconcert op zondag 24 juni 2018 om 11.00 u. Het concert vindt plaats in ’t Tejaterke aan de Max de Bossustraat 1 in Best. Kaartjes kosten € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen onder de 16 jaar en zijn verkrijgbaar aan de kassa.

 

Delen: