Nieuwe blazersklas voor volwassenen start binnenkort

Binnenkort gaat Harmonie St Caecilia van start met een nieuwe blazersklas. Doe als volwassene wat je eigenlijk altijd al wilde doen: muziek maken! Natuurlijk waren er 1001 redenen om er niet eerder mee te beginnen. Maar de blazersklas voor volwassenen geeft je nu de kans om dit alsnog te doen.

Er zijn al enkele aanmeldingen maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Want samen met “lotgenoten” gaan we helemaal onderaan de muzikale ladder beginnen. Enige muzikale voorkennis mag maar is niet perse nodig. Spelenderwijs leer je het notenbeeld en kom je alles te weten over het instrument en de muziek.

Tijdens de eerste les maak je kennis met de verschillende instrumenten waaruit gekozen kan worden. Het instrument van jouw keuze krijg je dan 10 weken mee naar huis om te kunnen oefenen. Aan het einde van de 10 lessen geven we een uitvoering voor familie, vrienden en kennissen. Daarna kijken we of het voor jou leuk genoeg is om de klas te vervolgen. De instrumenten die je kunt kiezen zijn: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone en tuba. In overleg zijn de hobo en fagot ook mogelijk.

Bij voldoende aanmeldingen starten de lessen medio april. Laat het ons gerust weten wanneer er interesse is. De lessen zijn op maandagavond van 20:45 tot 21:45 uur in basisschool De Kiezel (voorheen de Bernardus) aan de Secr. Jansenstraat 5 in Best. Aanmelden en/of informatie opvragen doe je door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het lesgeld bedraagt € 100,- voor de eerste 10 lessen inclusief het instrument en het lesmateriaal. De lessen worden gegeven door Marcel Verbruggen van 040muziek. In overleg met deze muziekopleider kan er ook altijd gekeken worden naar een individuele aanpak wanneer daar behoefte aan is. Wanneer je de muzikale ladder verder beklimt biedt de harmonie doorstroom mogelijkheden naar het Klein Orkest en het Groot Orkest van de harmonie.

 

Delen: