Uitwisselingsconcert Klein Orkest met NJA

Het Klein Orkest liet weer van zich horen. Op zondag 16 oktober gaf het Klein Orkest, samen met het opleidingsorkest van fanfare NJA uit St. Oedenrode, een concert  in ’t Tejaterke.

De twee orkesten hadden de hele ochtend druk gerepeteerd om een gezamenlijk programma in te studeren. Voor beide orkesten was het een leuke ervaring om eens met een andere dirigent te werken en om de verschillen tussen harmonie en fanfare bezetting te leren kennen.

Nos Jungit Apollo

Het opleidingsorkest uit St. Oedenrode bestaat uit zo’n 15 enthousiaste leden, die naast de wekelijkse repetities ook actief zijn bij het muzikaal omlijsten van allerlei festiviteiten.

Klein Orkest St. Caecilia

De naam Klein Orkest is misleidend, want dit opleidingsorkest van harmonie St. Caecilia bestaat uit maar liefst 40 enthousiaste kinderen, jongeren en volwassenen die het heerlijk vinden om samen muziek te maken. De muzikanten spelen elk al minstens 3 jaar op hun instrument en laten tijdens hun concerten een samenspel van hoog niveau horen. Het orkest repeteert elke woensdagavond in ’t Tejaterke, en individueel volgen de orkestleden les bij vakdocenten.

Uitwisselingsconcert

Na een gezellige, drukke studiedag, was het eindconcert een prachtig slot van deze dag. Een orkest van 50 muzikanten trakteerde de volle zaal op vier prachtig uitgevoerde werken. Zeker voor herhaling vatbaar! Foto's: klik hier.

 

Delen: