Op weg naar het jubileumjaar!

Na een welverdiende vakantie is de eerste repetitie van Harmonie St. Caecilia al weer achter de rug. Het Groot Orkest, dat inmiddels uit bijna 70 muzikanten bestaat, begon afgelopen woensdag in ‘t Tejaterke aan een repetitiereeks die allereerst opbouwt naar het najaarsconcert op 20 november. Deze week begint ook het opleidingsorkest, het Klein Orkest (meer dan 40 muzikanten) weer. Via een aantal concertmomenten werken beide orkesten toe naar hét muzikale hoogtepunt van het komend seizoen: de jubileumconcerten in juni, ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Harmonie St. Caecilia!

Tegelijk met het repetitieseizoen beginnen ook de muzieklessen van de Bestse Muziekschool MOC weer. MOC is de muziekopleiding van de harmonie. Zonder kwalitatief goede muziekopleiding kan een groot harmonieorkest, zoals St Caecilia, het niet volhouden. Wie via de harmonie muziekles neemt aan deze opleiding, geniet van een flink aantal voordelen, zoals (naast opleiding door conservatorium-geschoolde docenten) een gratis bruikleen-instrument van de harmonie, de mogelijkheid om in diverse orkesten te spelen, een korting op het lesgeld, gegarandeerde lessen en last but not least: het lidmaatschap van een grote, zeer gezellige muziekvereniging met heel veel jeugdige muzikanten.

Iedereen, van jong tot oud, kan les nemen aan deze opleiding door zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via deze website: www.caeciliabest.nl/muziekschool-best

 

Delen: